2013 m. vasario 11 d., pirmadienis

MADA: Plaukų aksesuarai nuo A iki Z.

SVEIKI. Šiandien užvedu temą apie plaukų aksesuarų įvairovę. Suprantama ,kad visos nori atrodyti originaliai, nematytai.Tad netempsiu gumos ir pradėsiu:

Patys papraščiausi: plaukų gumytės.

Taip taip taip be jų dabar niekas nepasieina. Dar nėra sukurta geresnio plaukų sutvirtinimo išradimo geresnio už gumeles.
Plaukų smeigtukai: Taip ir patys parasčiausi gali daug ką pakeisti. Patys nepastebimiausi -juodi kai reikia padaryti sudėtingą šukuoseną. Puošnūs - kai nori atrodyti elegantiškai bei išskirtinai.

Plaukų segtukai: Nors jie ir netokie populiarūs, tačiau tu gali sugalvoti įvairių plaukų puošimų būdų. Tad pirmyn!
Plaukų segės: Dabar į mados olimpą keliamos plaukų segės. Vakarėlis ar ar pati paprasčiausia diena. Ji tinka visur!




Plaukų kaspinėliai: Nuo mažiausio iki didžiausio! Dabar kone kiekviena yra pasdabinusi bent vienu iš šių aksesuarų. Paprasta bei gražu!

Plaukų raiščiai: Jeigu nori atrodyti ypač madingai rinkis plaukų raištį. Manau jog kiekviena madų žurnale pastebėjo,kad atsiranda vis daugiau įdomių variantų.









Plaukų lankeliai: Daug spalvų, įvairių dizainų. Jei nori atrodytui paprastai,kasdieniškai rinkis jį. O gal sugalvosi ką nors neįprasto? :)








Plaukų sruogos: Jeigu nori paįvairnti savo plaukus įvairiomis laikinomis spalvomis ar padidinti jų apimtį rinkis plaukų sruogas. Jos tikrai atrodo nepaparastai! O ypač praverčia garbanojant plaukus.Taip pat gali išbandyti nusidažyti sruogeles,kadangi jos atrodys tikrai gražiai. Be to dabar jos yra mados viršūnėje :)







Plaukų skarelės skrybelės ir kepurės: Na jei ,už lango karšta tau praverstu stilinga srybelaitė,sportinė kepurė arba skarelė. Tereikia išsirnkti pagal savo veido tipą ir kriterijus. Na, o jei vis dėl to pučia šaltas žiemos vėjas dėvėk šiltą gražią kepurę. Dabar yra sukurta tikrai  madingų kepurių. Tereikia pagauti savo ,,vėją,,

Plaukų raištis:
Šis aksesuaras nėra toks populiarus. Tačiau tu gali pradėti jų vyravimą tarp mūsų ;)
 

Straipsnis: Mano.
Foto: Google.lt


Gal ką nors turite iš šių aksesuarų?:)
 Jūsų Eglė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą