2013 m. vasario 11 d., pirmadienis

Makiažas baltaveidėms

Tram pam pam!  Mano nuomone čia  didžiulis išradimas :D Kadangi esu baltaveidė (ir niekaip nesiseka įdegti), tai kodėl nepabandžius tai paryškinti? Nesu už makiažą,jo kolkas nenaudoju,bet jeigu užklumpa netikėta proga,o tu esi blyškios odos.
Ne, tikrai neatrodysi baisiai, o būsi priblokšta (mano manymu) , rezultatais. Čia bus išdėstytots 6 galimybės paryškinti tai ką turi.
1 būdas:

Švelniai padažytos lūpos
Venk ryškiai padažytų lūpų: jos atrodys iššaukiančiai.Geriau rinkis švelnius atspalvius: abrikosinius bei iš rausvumo paletės.Na lūpų blizgį tikrai turi kiekviena. Atrodo nereikšimngas dalykas,bet iš tikro jis labai nušviečia veidą.

Foto
2 būdas:

Šaltų atspalvių šešėliai
Juos derink prie akių spavos, tik atmink, jog blyškiai odai tinka blyškūs šėšėliai. Tiks švelnūs rausvi, pilki, šalti auksiniai ar šalti rudi atspalviai. Na, šitą siūlyčiau tik vyresnėms,be to reikia mokėti gerai pasidažyti.
Foto
3 būdas:
Rausvi skaistalai
Geriausias būdas kovojant su išblyškusia oda – rausvi skaistalai. Labai svarbu jų nepadauginti. Tiks įvairūs rausvi, persikiniai ir abrikosiniai atpalviai.
Foto

4 būdas:

Tamsios spalvos akių tušas
Kodėl neišryškinus akių? Juk sako,kad jos yra sielos veidrodis.  Tikrai nenusivilsi. IŠBANDYTA!  Mano nuomone tai tikrai geras būdas. Pabandyk ;)
Venk tamsios alyvinės, mėlynos ar pilkos spalvos akių tušų.

Foto
5 būdas:

Skystas akių kontūrų pieštukas

Skystas akių pieštukas yra geresni už paprastą todėl, kad įmanoma nubrėžti tiesesnes linijas. Taipogi, su juo galima atlikti įvairių makiažo triukų.

Foto

6 būdas:

Šilti atspalviai

Prie tokios odos tinka daug atspalvių, bet jeigu nori ,kad oda atrodytų šiltesnės spalvos, naudok  švelniai rausvus, periskinius ar medaus spalvos skaistalus.

Foto
Vengtinos spalvos:
Žinoma,yra spalvų kurios netinka blyškiai odai. Tokie kaip ryškūs mėlyni, rausvi ir kitų spalvų atspalviai. Taip pat venkite itin šiltų atspalvių, tokių kaip bronzinės ar geltonos spalvų.
Foto

Informacijos šaltiniai:  GrozioGuru.lt

Tikiuosi,jog bus naudinga :)
 
Šį straipsni esu rašiusi į kitus blog'us,tačiau dar nesulaukiau jokių reakcijų :)

Eglė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą